Normāls joks :)

Koknesē notverts 21 gadu vecs vietējais iedzīvotājs, kurš, iespējams, ilgāku laiku terorizēja veikala “Volta” īpašniekus. Vīrieti aizturēja Kokneses pašvaldības policists Dainis Ginters.

“Staburaga” policijas ziņu slejā jau ilgāku laiku varēja lasīt par izsistiem logu un durvju stikliem veikalam “Volta” Koknesē, taču vainīgo tā arī neizdevās aizturēt. Šajā pat laikā papildus dežūras veica arī Aizkraukles rajona policijas pārvaldes inspektori, taču bez rezultātiem.— Pie manis vērsās veikala “Volta” īpašniece un lūdza palīdzību, — saka Kokneses pašvaldības policijas priekšnieks Dainis Ginters. — Vairākas naktis dežurēju Kokneses ielās, taču noskaidrot vainīgo neizdevās. Tāpēc nolēmu turpmāk dežurēt veikala telpās.

Naktī kāds vīrietis pienāca pie veikala un logā iemeta ķieģeli. Vēl pēc mirkļa viņš jau bija veikalā un traucās pie kases un alkoholisko dzērienu plauktiem. Tur viņu arī sagrābu.

Zaglis bija tā pārbijies un izbrīnīts, ka no uztraukuma viņam acīs sariesās asaras. Tajā mirklī man viņa pat kļuva žēl. Aizturēto nodevu Valsts policijas darbiniekiem, sākts kriminālprocess. Policija līgusi noteikt tiesai aizturētajam drošības līdzekli — apcietinājumu.

Žēl, ka čalim iedeva drošības līdzekli – apcietinājumu, tur viņš manuprāt lies vēl lielākas asaras. Bet tas ir fenomens, vairākas reizes pēc kārtas apzagt vienu un to pašu veikalu, pilnīgi tā ka tur pat jāliek cilvēku dežūrēt lai viņu notvertu. Domāju džekiņam sods būs diezgan spēcīgs, jo tā ir epizodiska zādzība.

Par šito ūpi atradu tvnet’ā.

Komentēt